Hrvatske juniorke upisale pobjedu i poraz protiv Crne Gore u okviru priprema za EP

Hrvatske juniorke upisale pobjedu i poraz protiv Crne Gore u okviru priprema za EP

Hrvatske su juniorke u nedjelju izgubile rezultatom 58:62, dok su u subotu pobijedile s 12 poena razlike (59:47). U hrvatskim redovima najbolje su bile Anita Kelava i Iva Slonjšak

Iva Slonjšak

Ženska juniorska reprezentacija ostvarila je polovičan učinak u kontrolnim utakmicama protiv Crne Gore u okviru priprema za Europsko prvenstvo A divizije, koje je na rasporedu od 17. do 27. srpnja u Portugalu.

Hrvatske su juniorke u nedjelju izgubile rezultatom 58:62, dok su u subotu pobijedile s 12 poena razlike (59:47). U hrvatskim redovima najbolje su bile Anita Kelava i Iva Slonjšak. U subotnjem slavlju Kelava je postigla 15, a Slonjšak 14 poena, dok su u nedjeljnom porazu obje upisale po 13 poena.

Izabranice Gorana Šućurovića u Daruvaru će boraviti do četvrtka kada putuju u Mađarsku na posljednje dvije pripremne utakmice uoči puta na europsku smotru. U petak i subotu snage će odmjeriti s vršnjakinjama iz Mađarske. U subotu navečer se vraćaju u Hrvatsku gdje će odradiiti tri dana treninga prije puta u Portugal 15. srpnja.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.