Hrvatske nogometašice U-17 i U-19 saznale protivnice u kvalifikacijama za EP

Hrvatske nogometašice U-17 i U-19 saznale protivnice u kvalifikacijama za EP

Hrvatska ženska reprezentacija do 17 godina igrat će protiv Estonije, Engleske i Poljske, dok će nogometašice do 19 godina odmjeriti snage s Walesom, Belgijom i Azerbajdžanom

Foto HNS

Održan je ždrijeb skupina prvog kvalifikacijskog kruga za odlazak na Europsko prvenstvo za ženske reprezentacije do 17 i 19 godina.

Hrvatska ženska reprezentacija do 17 godina svoj će kvalifikacijski turnir igrati u Estoniji od 30. rujna do 6. listopada 2015. godine, a uz domaću selekciju protivnice će im biti reprezentacije Engleske i Poljske.

Hrvatske juniorke će, pak, snage odmjeriti sa selekcijama Walesa, Belgije i Azerbajdžana, a domaćin tog turnira će od 15. do 20. rujna iduće godine biti Wales.

Dogovorena su i dva UEFA-ina razvojna turnira na kojima će sudjelovati hrvatske selekcije. Reprezentacija do 18 godina gostovat će od 17. do 21. lipnja 2015. godine u Makedoniji te će odigrati utakmice protiv domaćina, Walesa i Moldove. Selekcija do 17 godina će, pak, od 24. do 28. kolovoza igrati protiv Crne Gore, Makedonije i domaće selekcije BiH.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.