Hrvatske odbojkašice 24, odbojkaši 52. na ljestvici FIVB-a

Hrvatske odbojkašice 24, odbojkaši 52. na ljestvici FIVB-a

Ženska reprezentacija ima dobre izglede da se do kraja godine dobrim rezultatima u World Grand Prixu i SP-u probije u svjetski Top 10

Foto www.cev.lu

Muška i ženska hrvatska seniorska odbojkaška reprezentacije napredovala je na novim ljestvicama Međunarodnog odbojkaškog saveza (FIVB). Siječanjska ljestvica pokazuje da su hrvatske odbojkašice napredovale za sedam mjesta i sada su na 24. poziciji, dok su najbolji hrvatski odbojkaši u odnosu na listopad prošle godine bolji za osam pozicija i smješteni su na 52. mjesto.

Ženska reprezentacija od ovog je mjeseca pozicionirana između Kazahstana i Češke s odličnim izgledima da se do kraja godine dobrim rezultatima u World Grand Prixu i Svjetskom prvenstvu probije u svjetski Top 10. Muška nacionalna selekcija svoj plasman dijeli s još devet reprezentacija.

Napredak od četiri mjesta Hrvatska je postigla i na ljestvici kombiniranih selekcija juniorki i kadetkinja i trenutačno s još 15 nacionalnih ekipa dijeli 48. mjesto. Hrvatski juniori i kadeti pali su za jedno mjesto i sada su na 60. mjestu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.