Hrvatske odbojkašice u Poreču traže plasman na Final Four Svjetske lige

Hrvatske odbojkašice u Poreču traže plasman na Final Four Svjetske lige

- Moje su igračice oduševljene što će napokon zaigrati pred svojim navijačima. Jedva čekamo da sve počne, vjerujem da će ambijent biti sjajan, kaže izbornik Angelo Vercesi. Hrvatska u petak igra protiv Kenije, u subotu Australije i nedjelju Bugarske

Hvatske odbojkašice/Foto FIVB

Hrvatske odbojkašice u petak protiv Kenije (20.15)  dvorani Žatika u Poreču krenut će na lov na Final four Grand Prixa, točnije treće skupine ovog natjecanja. Hrvatice su u Kazahstanu ostvarile dvije pobjede i poraz i tako se dovele u poziciju da mogu na domaćem terenu tražiti kartu za prolaz. Treba naglasiti da će plasman ostvariti prve četiri reprezentacije odnosno prve tri ako Bugarska osvoji peto ili niže mjesto u skupini budući da ona kao domaćin ima pravo direktnog plasmana.

– Moje su igračice oduševljene što će napokon zaigrati pred svojim navijačima. Jedva čekamo da sve počne, vjerujem da će ambijent biti sjajan. Bez obzira na sunce i more moramo biti koncentrirani na ono što nas čeka, rekao je Angelo Vercesi, izbornik Hrvatske na konferenciji za novinare održnoj u Poreču.

Prvi dan na rasporedu je ogled protiv Kenije, slijedi u subotu Australija (20.15), te Bugarska u nedjelju (20.15). Sudeći prema kvaliteti hrvatske odbojkašice morale bi pronaći svoje mjesto na Final Fouru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.