Hrvatske ragbijašice otputovale na europsko prvenstvo

Hrvatske ragbijašice otputovale na europsko prvenstvo

Izbornik Nikola Dedić: 'Idemo po titulu!'

Foto: Hrvatske ragbijašice /HRS

Hrvatska ženska ragbi 7 reprezentacija jutros je odradila i posljednji trening u sklopu priprema za Europsko prvenstvo te krenula prema Sarajevu, gdje će u subotu i nedjelju pokušati doći do naslova prvakinja Rugby Europe Konferencije 1.

Nakon izvrsne bronce prošle godine na domaćem terenu u Zagrebu, izbornik Nikola Denić ovoga puta najavljuje borbu za zlato i prelazak u višu diviziju: „Prvog dana natjecanja cilj je biti prvi u skupini, gdje očekujem da standardne igračice, koje su inače nositeljice igre, dobiju priliku za odmor te da one mlađe istovremeno preuzmu dio odgovornosti na sebe. A drugi dan idemo po titulu!“.

Na prvenstvu će nastupiti dvanaest reprezentacija, a Hrvatska se nalazi u skupini C, zajedno sa Maltom, Austrijom i Andorom. Nakon priprema, sa šireg popisa je otpalo nekoliko kandidatkinja, a izbornik je za reprezentativnu vrstu izabrao sljedeće igračice: Micole Žic, Erna Hamzagić (MLADOST), Dubravka Kovač, Tihana Žaja, Frančeska Pleština, Antea Dedić, Vedrana Alajbeg, Maja Gajica, Sara Buratović, Antonija Šećer, Sara Bebić (NADA) i Margarita Mratović (ZAGREB).

Sretno i samo jako!

Foto: Hrvatske ragbijašice /HRS

Foto: Hrvatska ragbijaška reprezentacija

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.