Hrvatske svjetske igre: Humane zvijezde odigrale nogometnu utakmicu sa sudionicima igara

Hrvatske svjetske igre: Humane zvijezde odigrale nogometnu utakmicu sa sudionicima igara

Momčad Hrvatskih svjetskih igara zaigrala je protiv momčadi Humane zvijezde Hrvatske koju su pojačali ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, legendarni nogometaš Zvonimir Soldo, olimpijac Damir Škaro te voditelj i novinar HRT-a Frano Ridjan

Hrvatske svjetske igre bliže se kraju. Prije nego što se u Green Gold Clubu podijele medalje najuspješnijim sudionicima, odigrana je na ZAGREBellu humanitarna nogometna utakmica. Momčad Hrvatskih svjetskih igara zaigrala je protiv momčadi Humane zvijezde Hrvatske koju su pojačali ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, legendarni nogometaš Zvonimir Soldo, olimpijac Damir Škaro te voditelj i novinar HRT-a Frano Ridjan.

Među gledateljima utakmice bio je i gradonačelnik Zagreba, domaćina Igara, Milan Bandić. Ukupan iznos koji su donirali igrači, gledatelji i gradonačelnik Bandić namijenjen je poplavom pogođenoj Gunji.

Spomenimo kako su sudionici Igara jučer, 25. srpnja trčali kros utrku na Bundeku, a pridružili su im se i mnogi volonteri, uglavnom studenti, koji su ovih dana marljivo podržali organizaciju Igara. Kros utrku je organizirao Hrvatski atletski savez, a otvorio ju je gradonačelnik Bandić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.