Juniorski EURO u sinkronizirnom plivanju na Kantridi

Hrvatski dvojac osvojio europsko srebro!

Hrvatski dvojac osvojio europsko srebro!

Hrvatska je dobila juniorske viceprvake Europe!

Juraj Melša i Hrvoje Brezovec. Foto: http://ksv-nemo.hr/

Na bazenskom kompleksu Kantrida petoga dana Europskog juniorskog prvenstva u sinkroniziranom plivanju natjecatelji u kockicama ubrali su dvije medalje. Teoretski, zapravo, jednu.

Hrvoje Brezovac i Juraj Melša postali su viceprvacima Europe u sinkroniziranim skokovima s daske visine tri metra, osvojivši 301.50 bodova – dovoljno za osvajanje srebra iza Louisa Massenberga i Patricka Kreisela (315.57 bodova) i ispred Simona Rieckhoffa i Jonathana Suckowa (292.77).

Na prvenstvu sudjeluje 300 natjecatelja iz 22 europske države, no momke osvajanje odličja nije nimalo iznenadilo. “Iskreno, nismo očekivali ništa. Nismo kalkulirali, dali smo 100 posto i na kraju je ispalo odlično. Što dalje? Vidimo se u Tokiju 2020. godine”, prokomentirao je Brezovec.

“Nismo bili zadovoljni prezentacijama u pojedinačnom dijelu natjeanja; očekivali smo mnogo bolje rezultate s obzirom na domaći teren, ali uspjeli smo se konačno maksimalno koncentrirati i napraviti fantastičan rezultat. Hvala svima koji su navijali za nas!”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.