Hrvatski golgeter poručio: “Što je utakmica važnija, ja sam bolji”

Hrvatski golgeter poručio: “Što je utakmica važnija, ja sam bolji”

Presudio je pred mjesec dana Ukrajincima u Kijevu, a sam vjeruje kako može i Grcima.

Hrvatski golgeter i napadač Hoffenheima Andrej Kramarić  je golovima protiv Ukrajine na olimpijskom stadionu u Kijevu dokazao kako je trenutno jedan od najvažnijih igrača nacionalne vrste izbornika Dalića. U razgovoru za službenu stranicu Bundeslige svojim riječima to je i potvrdio.

“Imam veliko samopouzdanje i što je utakmica veća i važnija, ja bolje igram”, kazao je za početak Kramarić koji je posljednji put sa službenom stranicom njemačkog prvenstva razgovarao u trenutku kada je Hrvatska u kvalifikacijama bila u puno komotnijoj situaciji.

“Kad smo posljednji put razgovarali, Hrvatska je bila u dobrom položaju u kvalifikacijama. Bili smo na korak od Svjetskog prvenstva, ali se situacija promijenila. Nismo se uspjeli direktno plasirati u Rusiju, ali imamo priliku u dokvalifikacijama ostvariti cilj. Hrvatska je po igračima jedna od najboljih reprezentacija u Europi, samo to moramo pokazati i protiv Grčke, ali i biti pametni”, naglasio je Krama koji je u Bundesligi puno pratio grčke stopere Sokratisa i Kyriakosa Papadopoulosa.

“Da, pratio sam njihove nastupe ove sezone. Oni opisuju osobnost grčke reprezentacije. U pitanju su veliki borci i bit će teško igrati protiv takve momčadi. No, nadam se da ćemo posao završiti već u prvoj utakmici kod kuće i time olakšati sebi stvari uoči uzvrata”, zaključio je bivši napadač Dinama, Rijeke i Leicestera.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.