Hrvatski nogomet na pragu velikog uspjeha

Hrvatski nogomet na pragu velikog uspjeha

Foto: Pinterest

Poznati su rezultati prvih utakmica četvrtfinala Lige prvaka, a uspjeh domaćina je bio polovičan. Naime, Juventus i Atletico Madrid su na domaćem terenu pred uzvrat stekli prednost nad konkurentima, dok su Monaco i Real Madrid velike rezultate ostvarili na gostovanjima u Njemačkoj.

No, ako je suditi po rezultatima prvih utakmica i ako ekipe koje su stekle prednost, tu prednost i potvrde u drugim utakmicama, hrvatski nogomet bi mogao ostvariti novi, veliki uspjeh. Naime, prođu li Real, Monaco, Atletico Madrid i Juventus, Hrvatska će imati predstavnika u svakom polufinalnom ogledu. Naravno riječ je o Luki Modriću i Mateu Kovačiću koji brane boje Reala, Danijelu Subašiću, vrataru Monaca, Šimi Vrsaljku iz Atletica, te Mariju Mandžukiću i Marku Pjaci iz Juventusa.

Prođu li svi klubovi naših predstavnika u polufinale elitnog natjecanja, samo će se velika nogometna nacija Brazil moći mjeriti sa Hrvatskom, po zastupljenosti igrača u svim klubovima polufinalistima. Već sljedeći tjedan, 18. i 19. travnja ćemo saznati hoće li mala Hrvatska ostvariti veliki nogometni uspjeh.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.