Hrvatski nogometaši na SP-u u Brazilu nosit će Varteksova odijela

Hrvatski nogometaši na SP-u u Brazilu nosit će Varteksova odijela

Varteks d.d. i Hrvatski nogometni savez potpisali su ugovor i započeli novi ciklus poslovne suradnje

Zoran Košćec i Davor Šuker/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Varteks d.d. i Hrvatski nogometni savez potpisali su ugovor i započeli novi ciklus poslovne suradnje. Potpisu na ugovore stavili su predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Uprave Varteksa d.d. Zoran Košćec. Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu hrvatski reprezentativci nosit će Varteksova Di Caprio odijela.

– Varteksu je ovim ugovorom povjerena briga za cjeloviti ‘outfit’ hrvatske nogometne reprezentacije i njenog stručnog stožera. Već je i plasman na Svjetsko prvenstvo veliki uspjeh i rezultat na kojem valja čestitati našoj nogometnoj vrsti. Iskreno, želimo da kockasti i u Brazilu ostvare novi veliki rezultat, naglasio je Zoran Košćec za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Košćec je podsjetio da su hrvatski reprezentativci Varteksova odijela nosili i na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine kada je ostvaren najveći uspjeh hrvatskog nogometa, treće mjesto na svjetskoj smotri.

– Hrvatski nogometni savez ostvaruje vrhunske uspjehe na sportskim terenima i drago mi je što ćemo se u suradnji s Varteksom pobrinuti da naši nogometaši, izbornici i djelatnici i izvan travnjaka izgledaju kako i priliči svjetskim rezultatima koje postižemo, rekao je Davor Šuker.

(preuzeto s http://hns-cff.hr/news/4480/varteks-novi-partner-hns-a)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.