Hrvatski nogometni savez dobio dodatnih 265 ulaznica za ogled protiv Italije

Hrvatski nogometni savez dobio dodatnih 265 ulaznica za ogled protiv Italije

Hrvatski nogometni savez će u utorak, 11. studenoga do 14 sati obavijestiti putem e-maila nositelje prijava koje su se našle ispod "crte" nakon ždrijeba održanog 24. listopada

Hrvatski navijači/Getty Images

Talijanski nogometni savez (FIGC) je uz posebnu suglasnost talijanskog Ministarstva unutarnjih poslova povećao kapacitet hrvatskog navijačkog sektora na stadionu San Siro u Milanu za susret Italija – Hrvatska.

Kao rezultat pregovaračkih napora Hrvatskog nogometnog saveza, još 265 ulaznica bit će dostupno za kupnju hrvatskim navijačima.

Hrvatski nogometni savez će u utorak, 11. studenoga do 14 sati obavijestiti putem e-maila nositelje prijava koje su se našle ispod “crte” nakon ždrijeba održanog 24. listopada kojim je određen redoslijed prava na kupnju ulaznica, a koje obuhvaćaju spomenutih 265 ulaznica.

Odabrani navijači imat će rok od 24 sata (srijeda 12. studenoga do 14 sati) da na svojim korisničkim stranicama, gdje su obavili prijavu, izvrše uplatu za ulaznice.

S obzirom na to da je do utakmice nedovoljno vremena za dostavu, kupci koji na vrijeme izvrše uplatu bit će e-mailom obaviješteni o mjestu preuzimanja ulaznica.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.