Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara potpisali ugovor o pokroviteljstvu

Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara potpisali ugovor o pokroviteljstvu

- Drago mi je što je HNS nastavio suradnju s Ožujskim pivom, koje je s našim reprezentativcima slavilo mnoge uspjehe, rekao je Davor Šuker

Sergey Yeskov i Davor Šuker/Foto www.hns-cff.hr/Drago Sopta

Hrvatski nogometni savez i Zagrebačka pivovara potpisali su ugovor o pokroviteljstvu čime je nastavljena tradicija koja traje još od 1998. godine. Svojim potpisom Sergey Yeskov, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare, i Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, još su jednom potvrdili veliko prijateljstvo Žuje i HNS-a.

– Drago mi je što je Hrvatski nogometni savez nastavio suradnju s Ožujskim pivom, koje je s našim reprezentativcima slavilo mnoge uspjehe. Smatram prikladnim da najveća hrvatska pivovara i najpopularnija hrvatska reprezentacija budu partneri. Ovaj novi ugovor produbljuje snažne veze između dviju organizacija i veselim se što ćemo zajedno slaviti buduće uspjehe Hrvatske, vjerujem već na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, rekao je Davor Šuker za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

S time se složio i Sergey Yeskov, predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare, koji je naglasio ulogu Zagrebačke pivovare kao istinskog prijatelja nogometa. Mnogobrojne kampanje, reklame i razna organizirana događanja dokaz su dugogodišnjeg ulaganja u hrvatski nogomet i čvrste prijateljske veze s Hrvatskim nogometnim savezom i reprezentacijom. Direktor marketinga Zagrebačke pivovare Darko Ivančević kratkom je prezentacijom predstavio povijest ove uspješne suradnje te su novinari na konferenciji imali priliku pogledati neke od najzapaženijih TV spotova Ožujskog piva i reprezentacije.

Tako su i za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu dva vodeća nacionalna brenda – Ožujsko pivo i nacionalna nogometna reprezentacija – udružila snage u novom reklamnom spotu.

(preuzeto s http://hns-cff.hr/news/4485/nastavak-dugogodisnjeg-prijateljstva-zuje-i-hns-a)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.