Hrvatski reprezentativci jednoglasni: Huliganima nije mjesto na tribinama

Hrvatski reprezentativci jednoglasni: Huliganima nije mjesto na tribinama

-Hvala navijačima koji su nas došli podržati, ovi drugi neka više ni ne dolaze, ustvrdio je Domagoj Vida

Nemile scene na San Siru/Getty Images

Izgredi s tribina prenijeli su se i na ulice Milana što je rezultiralo privođenjem 16 navijača koji su se u ponedjeljak pojavili pred sudom. Talijanski mediji navode da su navijači gađali policajce raznim predmetima. Iz hrvatskog konzulata priopćeno je da je desetak automobila razbijeno, talijanski mediji pišu o atmosferi straha na tribinama San Sira. Hrvatski reprezentativci jednoglasni su u osudi takvih scena.

– Do prekida mo imali sve konce u nogama. Igrali smo odlično, stvarali smo prilike. Tih mekoliko minuta dalo im je prostora da se vrate. Razumio bih možda ponašanje navijača da smo loše igrali. Ovo nisu svi navijači, to je pet, šest posto njih. Nadam se da će ih se identificirati i da više neće ulaziti na stadion, rekao je nako utakmice Ivan Perišić, strijelac jedinog pogotka.

– Zadovoljni smo bodom, ali možemo žaliti za pobjedom. Primili smo jeftin gol, ali brzo smo se vratili na početak. Igrali smo dobro. Nakon prekida Italija nas je pritisnula. Hvala navijačima koji su nas došli podržati, ovi drugi neka više ni ne dolaze, ustvrdio je Domagoj Vida.

Ivica Olić protiv Italije odigrao je 100. utakmicu.

– Pun stadion i puno naših navijača. Sve idealno, a onda šačica navijača sve uništi. Poručujem im da mi ne igramo ni za predsjednika Saveza ni za izbornika, već za Hrvatsku, rekao je Olić.


Ultras Croatia vs Italy by tansoula91

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.