Hrvatski rukometaš i junak Vardara prelazi u Kielce

Hrvatski rukometaš i junak Vardara prelazi u Kielce

Hrvatski rukometni reprezentativac i član makedonskog Vardara Luka Cindrić na kraju sljedeće sezone će napustiti redove aktualnog prvaka Europe i potpisati za poljske Kielce. Najavio je to danas na službenim stranicama najtrofejniji poljski klub, a 23-godišnji Cindrić će potpisati ugovor s Kielceom u trajanju od tri godine.

Tako će Cindrić sljedeću sezonu još odraditi u redovima skopskog Vardara, da bi se po isteku te sezone otisnuo u novu avanturu u redovima ambiciozne poljske momčadi, osvajača rukometne Lige prvaka iz 2016. godine. Cindrić je profesionalnu karijeru započeo u RK Karlovcu, da bi potom otišao u Metalurg, a u Vardaru je od 2015. godine. U ovosezonskom osvajanju Lige prvaka je Cindrić dao veliki obol, budući da je upravo njegovim golom Vardar svladao Barcelonu u polufinalu, čime se plasirao u finale u kojem su dobili PSG golom još jednog hrvatskog rukometnog reprezentativca Ivana Čupića.

Odlaskom Cindrića smanjiti će se hrvatska kolonija u makedonskom prvaku koju još čine Ivan Čupić i Igor Karačić, ali Cindrić neće biti usamljen u Kielceu, budući da tamo već igraju Filip Ivić i Manuel Štrlek.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.