Hrvatski rukometaš poručio: “Ne vidim problem u pozivu iz Srbije”

Hrvatski rukometaš poručio: “Ne vidim problem u pozivu iz Srbije”

Vujić je po pitanju poziva u srpsku reprezentaciju vrlo pristupačan medijima sa svih strana.

Foto: Twitter

Nakon što je izbornik srpske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković obznanio da Hrvat Stefan Vujić konkurira za sastav Srbije na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj, digla se velika prašina, no Vujić sve ipak spušta na zemlju.

“Ne vidim u tome problem, niti želim bilo kakvu halabuku jer njoj nikako nema mjesta. Razmišljao sam o ponudi, posavjetovao sam se s najbližima i dobio od njih podršku, a što će biti dalje, vidjet ćemo. Srpsko državljanstvo imam, moji su roditelji rođeni u Vojvodini, negdje ‘80-ih su došli u Umag, tata (Vojislav) negdašnji je rukometaš, nema tu nepoznanica ni tajni”, započeo je Vujić koji je tek nedavno dobio srpsko državljanstvo.

Rukometaš rođen u Rijeci odlično igra u rumunjskoj Steaui gdje je došao iz hrvatskog prvaka PPD Zagreba, a odlične igre u klubu donijele su mu i poziv Jovice Cvetkovića.

“Pa eto, dobre igre u Rumunjskoj, gdje je moja Steaua vodeća u ligi, glavni su razlog. Kako je došlo do toga? Jednostavno, u Constanti je trener Marko Isaković, Cvetkovićev pomoćnik u reprezentaciji, preporuka je bila njegova, razgovarali smo, rekli su da će me zvati ako ja to želim i to je cijela priča. Zašto ne?”, nastavio je bivši igrač Poreča, Nantesa i Nimesa progovorivši o ulozi koju će imati u reprezentaciji Srbije.

“Izbornik me vidi me na sredini napada, tu su još Šešum, Nenadić i Obradović i mislim da sam u tom krugu nešto drukčiji kao organizator igre i da mogu pružiti nešto što nedostaje. U stalnom smo kontaktu, a što će biti za konačni izbor, vidjet ćemo”, zaključio je Vujić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.