Hrvatski rukometaši pobijedili Južnu Koreju, Goluža: Postigli smo dosta laganih golova

Hrvatski rukometaši pobijedili Južnu Koreju, Goluža: Postigli smo dosta laganih golova

Prijateljska utakmica: Južna Koreja - Hrvatska 23:25. - Pristup je bio jako dobar, kaže hrvatski izbornik

Slavko Goluža/Getty Images

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u drugoj je prijateljskoj utakmici odigranoj na Olimpijskom stadionu u Seoulu pobijedila reprezentaciju Južne Koreje 26:24. Izabranici Slavka Goluže tako su uzvratili za poraz u prvom ogledu kada su izgubili 23:25. Hrvatska je povela 10:4, ali gosti su do poluvremena došli na gol zaostatka (9:10). U nastavku Hrvatska je opet pobjegla na 20:16 i na kraju zadržala prednost.

– Utakmica je bila onakva kakvu sam i najavio. Igrali smo dobru obranu, puno smo trčali. Pristup je bio jako dobar, napravili smo prednost na početku, rotirali smo igrače. Onda je došlo do pada u prvom poluvremenu, tu su nas stigli, najviše zahvaljujući naša dva nekontrolirana isključenja. U nastavku smo se kompletirali i napravili razliku, rekao je izbornik Slavko Goluža.

– Sve u svemu bila je jako dobra utakmica, za razliku od prve. Ono što me zanima je bio pristup i obrana, postigli smo dosta laganih golova. Južna Koreja je jako dobra reprezentacija, bila je odlična atmosfera i puna dvorana. Čestike i sve pohvale južnokorejskom Savezu na organizaciji i lijepom prijemu, ustvrdio je Slavko Goluža.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.