Hrvatski skijaši najavili početak nove sezone

Hrvatski skijaši najavili početak nove sezone

Hrvatski skijaši obavili liječničke preglede u Poliklinici AVIVA gdje su i najavili početak nove skijaške sezone 2017./2018.

foto: https://croski.hr/pocetna/

Danas su neki od alpskih skijaških reprezentativaca, Natko Zrnčić-Dim, Filip Zubčić, Leona Popović te Ida Štimac, obavili redovne sistematske preglede u Poliklinici AVIVA, službenoj zdravstvenoj organizaciji Hrvatskog skijaškog saveza. Nakon pregleda su se Slaven Janečić, ravnatelj Poliklinike AVIVA i Vedran Pavlek, direktor alpskih skijaških reprezentacija i Ski poola osvrnuli na uspješnu dugogodišnju suradnju poliklinike AVIVA i Saveza.

Poliklinika Aviva je već više od 10 godina partner Hrvatskog Skijaškog Saveza a ta uspješna suradnja se i dalje nastavlja. Naši skijaši su obavili sistematske preglede u Avivi kako bi znali da zdravi ulaze u sezonu i mogli postizati uspjehe u budućim natjecanjima. Sistematski pregledi su bitni ne samo za sportaše nego i za sve ljude kako bi očuvali zdravlje.“- istaknuo je Slaven Janečić.

Vedran Pavlek se nadovezao: “Poliklinika Aviva našim skijašima i skijašicama u svakom trenutku osigurava kvalitetnu zdravstvenu skrb, a kroz dugogodišnju suradnju naše je partnerstvo preraslo u prijateljstvo. Leona, Ida, Filip i Natko iskoristili su kratku pauzu u treninzima kako bi obavili sistematske preglede, a kroz nekoliko dana pridružit će se ostatku ekipe koji je i dalje na ledenjacima. Pred nama je izuzetno važna olimpijska sezona u kojoj očekujemo nastup od šest do osam naših natjecatelja na Zimskim olimpijskim igrama u Pyong Changu 2018.

Leona Popović i Ida Štimac u novu sezonu ulaze spremne i nadaju se rezultatima još boljima od dosadašnjih.

U subotu smo završili pripreme u Švicarskoj i za nekoliko dana idemo dalje u Austriju s obzirom na to da nam vrlo uskoro počinje sezona. Meni su ove godine svakako fokus utrke Europa Cup-a, Svjetsko juniorsko prvenstvo i kvalifikacija na Zimske olimpijske igre.“ – rekla je Leona Popović.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.