Hrvatski Telekom postao partner Hrvatskog nogometnog saveza

Hrvatski Telekom postao partner Hrvatskog nogometnog saveza

- Hrvatska reprezentacija ima vrhunske uvjete za rad zahvaljujući svojim rezultatima, ali i zahvaljujući suradnji HNS-a sa snažnim partnerima kao što je HT, rekao je Niko Kovač

Nataša Rapajić i Davor Šuker

Nastavljajući tradiciju podržavanja domaćeg nogometa, Hrvatski Telekom postao je partner Hrvatskog nogometnog saveza, a ova je suradnja potvrđena sponzorskim ugovorom između HT-a i HNS-a koji su potpisali Nataša Rapajić, članica Uprave i glavni operativni direktor za privatne korisnike HT-a i Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

– Ono što spaja HT i HNS je strast prema vrhunskim rezultatima i zato želimo da ovo partnerstvo pridonese novim uspjesima naše reprezentacije. Poznato je da HT podržava domaći nogomet već godinama i na MAXtv-u osigurava najbolje sportske sadržaje, među kojima je nogomet apsolutni broj jedan. I zato se posebno veselimo utakmicama naše reprezentacije, svim srcem navijamo za naše dečke i želimo im puno uspjeha u Brazilu, rekla je Nataša Rapajić.

Davor Šuker izrazio je zadovoljstvo suradnjom

– Drago mi je što je Hrvatski Telekom kao jedna od najvažnijih tvrtki u Hrvatskoj odlučio postati jedan od partnera Hrvatskog nogometnog saveza. Naše dvije organizacije prepoznatljive su u cijelom svijetu i zato mi je zadovoljstvo što zajedno krećemo ususret Brazilu i Svjetskom prvenstvu. Vrhunski partneri poput HT-a omogućuju HNS-u ulaganje u budućnost čime osiguravamo da Hrvatska i idućih godina bude sudionik velikih natjecanja, kao što je bila i do sada.

Suradnju je pozdravio i izbornik Niko Kovač

– Sa svojim stručnim stožerom brinem se za ono što igrači pružaju na terenu, ali znam koliko je važna kvalitetna logistička podrška Savezu, ne samo A reprezentaciji nego svim selekcijama. Hrvatska reprezentacija ima vrhunske uvjete za rad zahvaljujući svojim rezultatima, ali i zahvaljujući suradnji HNS-a sa snažnim partnerima kao što je HT, stoga čestitam obojici predsjednika na ovom dogovoru.

T-HT - HNS

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.