Hrvatski trening kamp u Brazilu FIFA proglasila najboljim od deset dosad završenih

Hrvatski trening kamp u Brazilu FIFA proglasila najboljim od deset dosad završenih

- Teren je izvrstan. Veliki je čast dobiti priliku otvoriti Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv domaćina, rekao je prilikom otvaranja hrvatski veleposlanik Dr. Drago Štambuk

Igralište u Mata de Sao Joa/http://www.brasil.gov.br

U brazilskom gradiću Mata de Sao Joao svečano je otvoreno trening igralište na kojem će trenirati hrvatska reprezentacija tijekom svjetske smotre u Brazilu. Kompleks je prije nekoliko dana otvorio hrvatski veleposlanik u Brazilu dr. Drago Štambuk, koji je svečanosti prisustvovao u društvu lokalnih dužnosnika.

Teren je prigodno nazvan Hrvatsko igralište i nalazi se u neposrednoj blizini Ecoresorta Tivoli u kojem će biti smješteni Kockasti tijekom boravka u Brazilu.

Igralište dimenzija 105×68 metara dobilo je najviše moguće ocjene, Pa su tako predstavnici FIFA-e teren proglasili najboljim od deset do sada dovršenih.

– Teren je izvrstan. Veliki je čast dobiti priliku otvoriti Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv domaćina, bit će to među najgledanijim događajima u svijetu ove godine. Volio bih da iste dvije reprezentacije i zatvore svjetsko prvenstvo, zaključio je Štambuk.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.