Hrvatski vaterpolisti u Šibeniku posjetili dječji vrtić Jutro

Hrvatski vaterpolisti u Šibeniku posjetili dječji vrtić Jutro

- Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za vrlo važnu utakmicu. protiv Mađarske, rekao je Buljubašić

Hrvatski vaterpolisti u Šibeniku

Hrvatski vaterpolski reprezentativci okupili su se u Šibeniku gdje u utorak igraju utakmicu FINA Svjetske lige. Aktualni olimpijski pobjednici dočekuju aktualne svjetske prvake Mađare. Posljednji treninzi prije utakmice protiču u najboljem mogućem redu, a atmosfera u momčadi je sjajna. Hrvatske reprezentativce primio je gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić.

– U Šibeniku nas je dočekao topli i dirljiv doček mojih sugrađana. Zaista imamo idealne uvjete za pripremu sutrašnje utakmice koja nam je iznimno važna. Svi su zdravi i atmosfera je odlična, izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Derbi utakmica FINA Svjetske lige igra se u utorak od 18 sati na bazenu Crnica u Šibeniku. U slobodnim trenucima vaterpolisti su posjetili mališane u dječjem vrtiću Jutro kojima su darovali prepoznatljive vaterpolo kapice, ulaznice za utakmicu i fotografirali se za vječnu uspomenu.

– Presretan sam i počašćen što su nas ovi divni mališani primili. Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za sutrašnju vrlo važnu utakmicu. Dali su nam čak i savjete kako pobijediti Mađare, a veselim se da će nas bodriti i s tribina!” – izjavio je reprezentativac Ivan Buljubašić.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u  utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske igrat će golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Andro Bušlje, Ivan Milaković i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio  Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.