Hrvatski vaterpolisti u Dubrovniku posjetili štićenike doma Josipovac

Hrvatski vaterpolisti u Dubrovniku posjetili štićenike doma Josipovac

Hrvatski vaterpolisti razveselili su štićenike doma Josipovac, s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu

Hrvatski vaterpolisti sa štićenicima doma Josipovac

Jug Hrvatske ovog vikenda živi s hrvatsim vaterpolskim reprezentativcima. Grad Dubrovnik mnogima od njih rodni je grad, u njemu su proveli prve dane života, doživjeli prve ljubavi i  proslavili prve sportske uspjehe. Nekima je pak jedna od najljepših svjetskih destinacija i grad sporta.

– Jug za mene predstavlja obitelj i dom. Vezan sam za rodni Cavtat i Konavle u kojima sam proveo skoro cijeli svoj život. Kako posljednje dvije godine igram u Rijeci, moram priznati da mi fale obitelj i dragi prijatelji, ali i šetnja po rivi u Cavtatu te lijepo vrijeme juga!, izjavio je hrvatski reprezentativac Paulo Obradović.

Hrvatski vaterpolisti razveselili su štićenike doma Josipovac, s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu i podijelili im prepoznatljive vaterpolo kapice. Štićenici su vaterpolistima pripremili dirljivi prigodni program.

– Presretan sam da smo imali prilike razveseliti ove mališane, da smo im u mom rodnom gradu priredili malo veselja i uljepšali dan, izjavio je reprezentativni golman Marko Bijač i dodao.

– Dubrovnik je dio mene, tu sam rođen, on je sve što mi znači u životu. Nije lako kad odlazim na česta putovanja, no znam da ću se vrlo brzo vratiti u ovo čarobno podneblje. Ovdje sam i upoznao moju ljubav Zrinku, a slobodne trenutke provodimo zajedno u šetnji starim gradom ili uvalom Lapad!

– Dubrovnik je grad vaterpola. Utakmice ovdje uvijek su teške i uvijek se treba uložiti poseban napor! Iako u Dubrovnik uvijek dolazim s protivničkom momčadi kad je klub u pitanju, ovaj me grad oduvijek fascinirao. Prekrasan stari grad bogate povijesti, energija ljudi i sportski duh su nešto jedinstveno. Drago mi je da upravo ovdje igramo ovu reprezentativnu utakmicu. izjavio je Zagrepčanin Luka Bukić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.