Hrvatski vaterpolisti u Dubrovniku posjetili štićenike doma Josipovac

Hrvatski vaterpolisti u Dubrovniku posjetili štićenike doma Josipovac

Hrvatski vaterpolisti razveselili su štićenike doma Josipovac, s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu

Hrvatski vaterpolisti sa štićenicima doma Josipovac

Jug Hrvatske ovog vikenda živi s hrvatsim vaterpolskim reprezentativcima. Grad Dubrovnik mnogima od njih rodni je grad, u njemu su proveli prve dane života, doživjeli prve ljubavi i  proslavili prve sportske uspjehe. Nekima je pak jedna od najljepših svjetskih destinacija i grad sporta.

– Jug za mene predstavlja obitelj i dom. Vezan sam za rodni Cavtat i Konavle u kojima sam proveo skoro cijeli svoj život. Kako posljednje dvije godine igram u Rijeci, moram priznati da mi fale obitelj i dragi prijatelji, ali i šetnja po rivi u Cavtatu te lijepo vrijeme juga!, izjavio je hrvatski reprezentativac Paulo Obradović.

Hrvatski vaterpolisti razveselili su štićenike doma Josipovac, s kojima su proveli divne trenutke, otkrili im tajne vaterpola, ali i spremno pozirali za zajedničku uspomenu i podijelili im prepoznatljive vaterpolo kapice. Štićenici su vaterpolistima pripremili dirljivi prigodni program.

– Presretan sam da smo imali prilike razveseliti ove mališane, da smo im u mom rodnom gradu priredili malo veselja i uljepšali dan, izjavio je reprezentativni golman Marko Bijač i dodao.

– Dubrovnik je dio mene, tu sam rođen, on je sve što mi znači u životu. Nije lako kad odlazim na česta putovanja, no znam da ću se vrlo brzo vratiti u ovo čarobno podneblje. Ovdje sam i upoznao moju ljubav Zrinku, a slobodne trenutke provodimo zajedno u šetnji starim gradom ili uvalom Lapad!

– Dubrovnik je grad vaterpola. Utakmice ovdje uvijek su teške i uvijek se treba uložiti poseban napor! Iako u Dubrovnik uvijek dolazim s protivničkom momčadi kad je klub u pitanju, ovaj me grad oduvijek fascinirao. Prekrasan stari grad bogate povijesti, energija ljudi i sportski duh su nešto jedinstveno. Drago mi je da upravo ovdje igramo ovu reprezentativnu utakmicu. izjavio je Zagrepčanin Luka Bukić.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.