HUMANITARNA AKCIJA “SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU”

HUMANITARNA AKCIJA “SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU”

Najavljena akcija ulazi u završne faze pripreme za glavne događaje koji će se zbiti u travnju.

Povodom tih događaja u četvrtak 24.ožujka 2016. u 11:30 sati u Informativnom centru Grada Rijeke ( Ri – Info), na adresi Korzo 18b održat će se konferencija za medije kojom će biti najavljena velika Humanitarna akcija “SVE ZA NAŠU DJECU-KAO KAP VODE NA DLANU.” 

Konferenciji će prisustvovati  idejni inicijatori Akcije Dalibor Horvat i Valter Štefan, a pridružit će im se i Lary Ambrozich. U sklopu konferencije bit će najavljena dva događaja koji čine ovu humanitarnu akciju – Velika humanitarna utakmica na stadionu Rujevica koja će se održati 12.04. i Veliki humanitarni koncert na trgu 128. brigade koji će se održati 15.04.2016.

Podsjetimo koji je cilj ove humanitarne Akcije, prikupiti sredstva za Udrugu “DIRA” koja radi s  djecom s poteškoćama u razvoju i nastoji kod istih potaknuti njihov harmoničan razvoj istovremeno pružajući podršku i roditeljima da lakše razumijevaju svoje dijete i njegove potrebe. Za funkcioniranje Udruge u pružanju terapija i metoda potrebna su određena pomagala i stručni ljudi kako bi se djeci omogućilo da odrastaju bezbrižno, zaigrano poput svojih vršnjaka.

Kako najavljuju organizatori, ovo je najveća akcija koju će Rijeka imati, a odjeknut će i na nivou čitave Hrvatske. Spomenut treba kako je pokrenut i humanitarni telefon putem kojeg se sredstva mogu donirati, a isti glasi 060 9009. Ovim putem pozvani smo svi da okrenemo broj i time doniramo jer samo ujedinjeni možemo puno toga promijeniti i pripomoći da ova Akcija uspije.

Podsjetimo i kako će se iz call centra javljati poznate osobe koje će nastupiti na koncertu, a Vi ćete ih tom prigodom imati priliku pitati što god Vam `milo´.

kao kap vode na dlanu_n []

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.