HUMANITARNA UTAKMICA: Veterani HNK RIJEKE vs. VETERANI FC INTER NAZIONALE

HUMANITARNA UTAKMICA: Veterani HNK RIJEKE vs. VETERANI FC INTER NAZIONALE

Na stadionu Rujevica, 12.04. svoja nogometna umijeća demonstrirat će velika imena nogometnog svijeta.

Foto: SVE ZA NAŠU DJECU - KAO KAP VODE NA DLANU / FACEBOOK

Zvuči li vam  poznato Toldo, Zanetti, Stanković, Carbone, Berti, Chotus, Pizzi, Mondini, Morello, Rodrigues, Colonnese, D.Bagio, Milanese, Bianchi, Fresi, Beccalossi, Oldani, Ferrari, Galbiati, Veronese?

Da istina, nekada su igrali za veliki Inter, a 12.04., na našem stadionu, ti isti zaigrat će protiv veterana HNK RIJEKE. Iako na suprotnim stranama, cilj im je isti. Privući posjetitelje – sve nas da dođemo u što većem broju, jer ova utakmica humanitarnog je karaktera i cilj je SVE ZA NAŠU DJECU – KAO KAP VODE NA DLANU! Prikupiti sredstava za UDRUGU DIRA koja radi s djecom s poteškoćama u razvoju i nastoji kod istih potaknuti njihov harmoničan razvoj.

Ulaznice će se moći kupiti po cijenama od 20 kn za istok, 30 kn za zapad, 100 kn vip, a s prodajom se kreće od drugog tjedna.

Podsjetimo kako je aktivan i humanitarni telefon 060 9009 na koji možete donirati sredstva pozivom (cijena poziva 5 kn+PDV).

I za kraj maše vam Dario, veseli osmogodišnji dječak, jedan od 50 ero djece o kojima brine Udruga Dira. Darija ćete imati priliku upoznati u petak u reportaži emisije “Kvarat do 6” u kojoj će biti još govora i o samoj Akciji.

Vidimo se na stadionu!

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.