Humanitarni spektakl na stadionu Rujevica: Sve za našu djecu – Kao kap vode na dlanu

Humanitarni spektakl na stadionu Rujevica: Sve za našu djecu – Kao kap vode na dlanu

Foto: SVE ZA NAŠU DJECU - KAO KAP VODE NA DLANU

Danas je taj dan  kad će stadion Rujevica  postati središte nogometnog spektakla humanitarnog karaktera. Na teren će istrčati velikani, internacionalne zvijezde nogometnog kluba Inter iz Milana i zaigrat će protiv ekipe Rijeka All star. Na suprotnim stranama, ali ipak ujedinjeni borit će se vatreno to je nesumljivo jer krajnji cilj je prikupiti sredstva za one najranjivije koji nas trebaju, ZA NAŠU DJECU-KAO KAP VODE NA DLANU.

Organizator ove utakmice i glavni inicijator cijele Humanitarne Akcije, čije finale će biti obilježeno u petak  velikim  Humanitarnim koncertom  na trgu 128. brigade, je onaj iz sjene koji tiho nenametljivo djeluje i potom mu sve uspije njegovo ime je Dalibor Horvat, a povodom današnje utakmice rekao je za medije:

” Zahvalio bih se Hrvatskom nogometnom klubu Rijeka na tome što rade sve u cilju da ova manifestacija uspije. Bit ću najsretniji kada ova akcija završi i kada budemo mogli reći da smo s njome uspjeli. Najavljujem Klapu Grobnik i lovransku glazbu kao posebne goste, ali i dolaske Miroslava Blaževića i Matea Beusana. Dolazi i Inter Channel, klupska televizija koju prati preko pet milijuna ljudi. Uoči same utakmice nogometaši Intera uručit će ček predsjedniku udruge Dira, Josipu Brašniću, a nakon utakmice dva će Interova dresa biti na aukciji. Cilj je skupiti što više novca za pomoć toj udruzi koja se brine o djeci s teškoćama u razvoju.”

Program započinje  od 16.30 kada se u uvodu susreću ekipe Rijeka All star i Humanih zvijezda, a sat i pol kasnije na teren će bijeli protiv nerazzura.

U uvodnoj utakmici riječkog All stara i Humanih zvijezda nastupit će listom poznata imena riječke sportske javnosti: Alen Horvat, Peter Lerant, Joško Jeičić, Bojan Andrić, Vedran Ganić, Tomislav Erceg, Mario Šivolija, Mirza Džomba, Marko Cvijanović, Ranko Stojanac, Andrea Marsanich, Admir Hasančić, Jurica Vranješ, Zoran Ivančić, Hrvoje Štrok, Igor Tkalčević, Goran Vlaović, Srebrenko Posavec, Siniša Linić, Andrej Živković, Elvis Scoria, Saša Peršon, Janko Janković, Nikica Čačić, Igor Ivošević, Mladen Kranjčec, Zoran Škerjanc, Valter Matošević, Alvaro Načinović, Vlado Čohar, Kristijan Ćoza, Alen Tibljaš, Leo Rumora, Ivan Volarić, Erik Malnar, Bobo Grujičić, Mateo Sučić, Denis Frančišković, Ivan Dorian Molnar i Mladen Čučić.

Sastav Rijeke čine: vratari Žganjer i Domijan, braniči Čaval, Šarić, Milinović, E. Brajković, Dobrić, Mrnjaus, Grgurić, veznjaci Grubišić, Sherifi, Miletić, Šumberac, Miletić, Radoslavić i moja malenkost, a napadači će biti Florijančič, Sharbini, Flego, Marković, Brkić, Rački i Ban.

U sastavu Intera bit će prisutne neke od njegovih velikih zvijezda iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća Dino Baggio, Toldo, Zanetti, Carbone, Baresi, Colonese, Karagounis.

Zbog velikog interesa, karte za humanitarnu utakmicu na Rujevici prodavat će se danas od 14:30 sati na ulazima istok i zapad. Cijene ulaznica,istok-20 kn, zapad-30 kn, vip-100 kn.

Put stadiona Rujevice krenimo svi jer nas još svega nekoliko sati dijeli od velikog početka.  Podsjetimo još jednom, pokrenut je i humanitarni telefon putem kojeg se sredstva mogu donirati za Humanitarnu akciju, a isti glasi 060 90 09.

kao kap vode na dlanu_L

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.