Hunt: “Miočić nije bitan jer ću ga nokautirati”

Hunt: “Miočić nije bitan jer ću ga nokautirati”

Mark Hunt u svom je stilu najavio okršaj protiv hrvatsko-američkog borca Stipe Miočića.

Stipe Miočić/Foto: Gettyimages

Manje od dva tjedna ostala su do velikog okršaja Stipe Miočića i Marka Hunta u sklopu UFC natjecanja u Adelaideu. Intenzivirala su se posljednjih dana i medijska ‘razračunavanja’, a ovoga je puta na redu Samoanac s australskom adresom.

“Ne znam kakav će Miočić stil preferirati, no ono što znam je da će biti nokautiran. Apsolutno me ne zanima što će pokušati napraviti, razmišljam o tome kako ću se ja boriti”, najavljuje Hunt.

Huntov je dosadašnji skor 10-9-1, a od dvadeset borbi samo su u četiri navrata odlučivale sudačke ocjene. Borba protiv Miočića vjerojatno je ključna u njegovoj karijeri jer, s obzirom na godine, ako izgubi vjerojatno će propustiti i šansu za napad na vrh.

“Stipe može donijeti kobasice, ja ću pivo. Ako želi plesati dok smo na nogama, tako će i biti. Ako želi zaplesati na podu, može i to. U oba slučaja će ishod biti isti – završit će nokautiran”, prijeti. “Ovoga sam se puta mnogo bolje pripremao te ulazim sigurniji u borbu. Mislim samo na to i sigurno ću dočekati meč potpuno spreman”, najavio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.