I Ti to možeš na riječkom korzu

I Ti to možeš na riječkom korzu

Jučer je u Rijeci obilježen Hrvatski olimpijski dan. Znanje i vještine demonstrirali su sportaši, a među djecom je bio i Hrki, vesela maskota Europskih sveučilišnih igara 2016.

Hrvatski olimpijski odbor je 2007. godine pokrenuo program pod nazivom Hrvatski olimpijski dan (HOD), čiji je cilj potaknuti građane svih dobnih skupina na aktivno bavljenje onim sportovima koji su im na raspolaganju u sredinama u kojima žive i rade. HOD je jedinstveni naziv za nacionalnu sportsku manifestaciju koja se obilježava 10. rujna na dan osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora koji ove godine slavi 24. godišnjicu postojanja.

Na HOD-u uz brojne sportaše iz regije smo prisustvovali i mi kao Udruga Hrvatska reprezentacija i promovirali program „I Ti to možeš!“. Program „I Ti to možeš!“ je program kojim želimo potaknuti uključenje djece i mladih u sport a pogotovo djece i mladih sa invaliditetom.

Program je dobio podršku Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, HOO-a, mnogih poznatih i malo manje poznatih sportaša iz cijele Hrvatske. Svakodnevno nam se javljaju ljudi koji nam se žele priključiti ili na neki način pomoći u realizaciji programa.

Kako nam je jučer bilo na riječkom korzu pogledajte u galeriji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.