Ibrahimović: “Ako poželim ići ću u Rusiju“, Andersson: “Njegove riječi ništa ne znače“

Ibrahimović: “Ako poželim ići ću u Rusiju“, Andersson: “Njegove riječi ništa ne znače“

Švedski trener ponovno je potvrdio kako ne želi Ibru na Mundijalu.

Foto: Sports.ndtv.com

36-godišnji napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović još u lipnju 2016. godine nakon što je Švedska ispala s Europskog prvenstva obznanio je kraj svoje reprezentativne karijere.

Međutim, nedavno su krenule glasine kako bi se napadač Crvenih vragova ipak mogao pridružiti Blagultu na Mundijalu u Rusiji jer je izjavio da mu nedostaje osjećaj koji ima kada zaigra sa svoju zemlju.

Da podsjetimo, za Švedsku je odigrao 116 utakmica i zabio 62 gola, a na sebi svojstven način izjavio je: “Razmišljam o povratku cijelo vrijeme i ako poželim povratak, otići ću u Rusiju“.

Međutim, švedski izbornik Janne Andersson ne želi ni čuti o Ibrinom povratku u reprezentaciju, s obzirom da je skandinavska momčad i bez njega izbacila Nizozemsku i Italiju te pobijedila Francusku:

“Meni njegove riječi ništa ne mijenjaju. Super je to što nam se igrači žele pridružiti, no ne pratim previše što se piše i priča. Poštujem njegovu odluku, iako nisam previše razmišljao o tome. Sve to vrijedi i za njega i za Pontusa Wernblooma i obojica su slobodni doći i popričati sa mnom“, izjavio je nakon objave službenog popisa za prijateljsku utakmicu protiv Čilea.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.