Ibrahimović dobio vlastiti Google

Ibrahimović dobio vlastiti Google

Švedski napadač iz dana u dan postavlja nove standarde. Ovoga puta dobio je vlastitu tražilicu, potpuno nalik Googleu...

Zlatan Ibrahimović/Foto: Gettyimages

Zlatan Ibrahimović iz dana u dan postavlja nove standarde – bilo na nogometnim terenima, ili izvan njih. Ovoga  je puta švedski napadač vjerojatno postigao ono što će teško netko nadmašiti – vlasnik je vlastite tražilice, u kojoj će vas svaki traženi pojam preusmjeriti isključivo na članke o – Ibrahimoviću.

Vijest je u svjetskim medijima odjeknula poput groma, a počeli su se neizbježno rojiti komentari na društvenim mrežama, uglavnom pozitivnog karaktera.

Tražilici možete pristupiti na adresi ww.zlaaatan.com – princip je isti kao i kod Googlea, a jedina je razlika što ćete za svaki upit dobiti vijesti vezane isključivo uza švedskog reprezentativca.

Zanimljivo je što su se vrli programeri odvažili popratiti i Googleovu opciju ‘prati me sreća’, pa tako možete odabrati opciju ‘prati me Zlatan’. Za običan upit ‘zlatan’, Zlaaatan će vas, tako, odvesti na Wikipedijinu stranicu posvećenu 33-godišnjem napadaču PSG-a. Ostalo – istražite sami.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.