Ibrahimović: “Ja nisam kralj, ja sam Bog i uvijek želim pobijediti“!

Ibrahimović: “Ja nisam kralj, ja sam Bog i uvijek želim pobijediti“!

Još jedna zanimljiva izjava švedskog napadača.

Foto: Express.co.uk

Bivši vezni igrač Paris Saint-Germaina Benjamin Stambouli jedno vrijeme svoje karijere svlačionicu je dijelio i s velikim Zlatanom Ibrahimovićem. Nakon godine dana provedene u PSG-u, otišao je u Schalke, za kojeg igra i danas, a u intervjuu je otkrio poneke zanimljivosti o Šveđaninu.

“Jednom prilikom smo bili na fizioterapiji i bile su neke vijesti na televiziji. Zlatan me pitao da mu prevedem jer je bilo nešto o njemu i objasnio sam mu da su rekli da je Zlatan kralj Pariza. Mislio sam da će biti sretan jer ga ljudi toliko vole, no bio je drugačiji. Bio je ljut i izderao se na mene: “Koji k….!? Ja nisam kralj! Ja sam Bog!“, čovjek je totalno lud“, prepričao je Stambouli.

“No, njegov karakter, snaga na terenu i liderstvo, to je ono što je kod njega najbolje. Čita situacije brže od ostalih i vrlo je pametan. On vas testira u doslovno svakoj situaciji da bi vas mogao analizirati. Pričao sam s njime o životu općenito i objasnio mi je da prijateljima ne bi trebao plaćati sve jer ih kupnje skupe odjeće ili odlasci u najbolje klubove neće dugoročno usrećiti“, izjavio je Stambouli pa zaključio:

“Zlatan uvijek želi pobijediti, bilo da je riječ o nogometnoj utakmici ili običnom ubacivanju plastične boce u kantu za smeće, jednostavno je takav“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.