Ibrahimović nagovijestio promjenu kluba, ide po osvajanje jedinog što mu nedostaje!

Ibrahimović nagovijestio promjenu kluba, ide po osvajanje jedinog što mu nedostaje!

Veliki transfer je na pomolu.

Zlatan Ibrahimović/Foto: facebook.com/ZlatanIbrahimovic

Izgleda da Zlatan Ibrahimović ipak svoju profesionalnu nogometnu karijeru neće završiti u američkom MLS-u daleko od svoje domovine.

Naime, legendarni švedski napadač priznao je kako bi se nakon avanture u LA Galaxyju mogao vratiti tamo gdje je sve započelo, u Malmö i u njemu završiti karijeru.

“Dobio sam jednu ponudu i radi se o klubu u kojemu sam i započeo karijeru. Oni žele da se vratim kući i tamo završim svoju karijeru. Moram priznati, jako sam zainteresiran. Uostalom, ligaški trofej s Malmöm je jedino što mi nedostaje“, obznanio je Ibrakadabra na Instagramu.

Ibra je proveo deset juniorskih godina u gradu Malmöu, od kojih njih četiri baš u juniorima tog kluba, prije nego je 1999. godine potpisao i profesionalni ugovor sa švedskim velikanom, za kojega je odigrao 40 utakmica i postigao 16 pogodaka.

Da podsjetimo, Ibrahimović je igravši za Ajax osvojio četiri trofeja, u Interu i Barceloni ih ima pet, s Milanom je osvojio Serie A i Superkup, u Paris Saint-Germainu je uslijedilo njegovo najtrofejnije razdoblje (12), a u dresu Manchester Uniteda osvojio je tri trofeja.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.