Ibrahimović se pridružuje Sammiru u Kini?

Ibrahimović se pridružuje Sammiru u Kini?

Jiangsu želi Zlatana Ibrahimovića...

Zlatan Ibrahimović/Foto: Gettyimages

Kako se ugovor Zlatana Ibrahimovića u Paris Saint Germainu bliži svome kraju, tako se javlja i sve više potencijalnih interesenata za usluge švedskog napadača iduće sezone.

Udicu je sada bacio i trener kineskog Jiangsu Saintyja Dan Petrescu, izjavivši kako je Sainty spreman izdvojiti basnoslovnu svotu za dovođenje Ibrahimovića na azijski kontinent, a u kontekstu budžeta kojim raspolažu za dovođenje pojačanja spominje se čak 200 milijuna američkih dolara.

Ibrahimoviću koncem tekuće sezone istječe ugovor s momčadi s Parka prinčeva, a sjajni Šveđanin hrvatskih korijena još uvijek nije odlučio hoće li produžiti ugovor ili sreću potražiti u drugoj sredini.

“Ne znam što će se dogoditi, ali sigurno ćemo uložiti velik novac u pojačanja. Koliko ja znam, klub planira dovesti neke velike europske igrače, a velika svota mogla bi se utrošiti na Ibrahimovića. No, ni ja ne znam previše jer 1. siječnja klub preuzima nova kompanija, a ono što mogu kazati jest da bi bilo sjajno da Ibra dođe  u Kinu. Jedino ne znam bi li on to htio”, prenosi Petrescuove riječi Digisport.ro.

U Jiangsu Saintyju igra i hrvatski reprezentativac Jorge Sammir Cruz Campos, a upravo je Brazilac prije nekoliko dana pogotkom u 110. minuti donio svojoj momčadi najveći trofej u klupskoj povijesti – titulu pobjednika tamošnjega Kupa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.