Ibrahimović seli u MLS?

Ibrahimović seli u MLS?

Počele su kružiti glasine kako će Zlatan Ibrahimović nakon PSG-a karijeru nastaviti na američkim travnjacima...

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimović nedavno je svojim posjetom ‘počastio’ američku ambasadu u Parizu, a bio je to fantastičan okidač za nagađanja kako će ponajbolji svjetski napadač karijeru nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Neimenovani izvor švedskom je listu Aftonbladet otkrio kako je Ibra posjetio ambasadu 19. ožujka, dok je drugi izvor ‘blizak švedskom reprezentativcu’ kazao kako takav razvoj situacije ne treba očekivati u skoroj budućnosti jer se “Ibrahimoviću trenutačno ne ide u MLS”.

Poticaj kruženju takvih priča svakako su i nedavne nesuglasice s francuskom javnošću (slučaj ‘Francuska je usrana zemlja’), ali i glasine da se u svlačionici razračunavao s Edinsonom Cavanijem.

“Prerano je za tako nešto. On još uvijek želi igrati na europskim travnjacima, a u SAD ide privatno zbog nekih poslovnih obveza”, donosi Sportbladet.

Gotovo promptno na udicu su se uhvatili i američki mediji – vijest o eventualnom dolasku kontroverznog ofenzivca prenijela je službena stranica MLS-a, a novinari nisu propustili niti iz arhive izvući Ibrahimovićeve izjave od prije nekoliko godina.

“U SAD-u ima ljudi koji još uvijek ne znaju za mene. Zašto ne bih došao? Ta bolje je da me konačno upoznaju. To bi moglo biti jako zanimljivo”, podsjeća ESPN.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.