Ibrahimović: “Trebali su me kazniti do kraja sezone”

Ibrahimović: “Trebali su me kazniti do kraja sezone”

Zlatan Ibrahimović u svom je stilu komentirao kaznu Saveza zbog nedavnih verbalnih eskapada.

Zlatan Ibrahimović/Foto: Gettyimages

Zlatana Ibrahimovića Disciplinska komisija Francuskog nogometnog saveza kaznila je sa čak četiri utakmice suspenzije zbog verbalnih delikta poslije nedavne utakmice PSG-a i Marseillea te komentara koji je digao Francusku na noge. Radi se, naravno, o izjavi da je “Francuska usrana zemlja, koja ne zaslužuje PSG.”

Nismo trebali dugo čekati na reakciju iz pariškoga kluba, koji je kaznu okarakterizirao ‘nesrazmjernom’ i najavio žalbu, a svoje je mišljenje medijima sada dao i švedski napadač.

“Upravo je kazna dokaz onome što govorim, a sada to svi mogu lijepo vidjeti. Čitava je situacija loša šala, a sankcija smiješna i neprofesionalna”, napisao je Ibra na svojoj aplikaciji Zlatan. “Ovo je velika šteta za nogomet – bio bih sretniji da su me kaznili do kraja sezone, jer bih tada mogao odmah otići na godišnji.”

Spornu snimku Ibrahimovićevih riječi upućenih sucu emitirala je televizijska postaja Canal+, što je ujedno bio i glavni dokaz prigodom izricanja kazne. Zbog svega toga, ali i kazne Marseilleovu Dimitriju Payetu (dvije utakmice stanke), oba su kluba odlučila do kraja godine bojkotirati spomenutu postaju.

“Moje riječi nisu bile upućene sucu. Poslije utakmice smo i razgovarali, pa vam osobno može potvrditi sve ovo. Da je sudac bio meta, već bih se ispričao”, razočarano je zaključio Ibrahimović.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.