Ibrahimović želi na Olimpijske igre u Rio

Ibrahimović želi na Olimpijske igre u Rio

Švedska U-21 reprezentacija izborila je nastup na sljedećim Olimpijskim igrama na kojima mogu nastupiti i tri igrača starije od 23 godine...

Foto: Getty Images

Švedska U-21 reprezentacija ulaskom u polufinale Europskog prvenstva koje se igra u Češkoj izborila je nastup na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Janeiru. Budući da pravila dozvoljavaju svakoj reprezentacije da povede tri igrača starija od 23 godine, postoji mogućnost da na Igrama nastupi najveća švedska zvijezda Zlatan Ibrahimović koji je odmah iskazao svoj interes.

Ako bih imao priliku predstavljati Švedsku na olimpijskim igrama, zašto ne bih to učinio? Trebat ćemo vidjeti kakva će biti situacija. No, ako sam u mogućnosti zaigrati, želim nastupiti u Riju“, kazao je Ibrahimović švedskim novinarima.

Šveđani su nastup u polufinalu Europskog prvenstva izborili odigravši 1:1 s Portugalom, što im je, uz poraz Engleske protiv Italije (1:3), bilo dovoljno za drugo mjesto u skupini. U polufinalu ih čeka Danska, dok drugi polufinalni par čine Portugal i Njemačka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.