Ibrahimovićev agent: Zlatan se neće vratiti u Milan

Ibrahimovićev agent: Zlatan se neće vratiti u Milan

Menadžer Mino Raiola poručio je kako švedski reprezentativac ostaje u Parizu.

Zlatan Ibrahimović/Getty Images

Zlatan Ibrahimović ostaje u PSG-u. Prema riječima njegovog menadžera Mina Raiole Šveđanin se neće priključiti Milanu u kojem je već igrao od 2010. do 2012. godine.

Naime, Milan se nalazi blizu prodaje novom vlasniku, bogatom Beeju Taechaubolu koji bi napokon trebao uložiti veliki novac u talijanskog giganta te ga vratiti u svjetski vrh. Navodno se i Ibrahimović nalazi na njegovoj listi želja, ali prema riječima Raiole, glavni grad Francuske ostaje Zlatanova rezidencija.

“Ne znam zašto toliko priče o Ibri u Milanu posljednjih dana. Čini mi se kako uvijek ponavljam iste stvari. Zlatan se neće vratiti u Milan! To uopće nije mogućnost o kojoj se ima što razgovarati,” kratko je rekao za Milan News.

Čini se kako Mino Raiola previše ne vjeruje bogatom Tajlanđaninu iz razloga što je sa Silvijem Berlusconijem imao već uhodani posao oko transfera igrača, dok bi ga Taechaubol mogao distancirati od kluba.

Zadnjih dana se Ibrahimovića počelo povezivati i s turskim gigantom Galatasarayem čiji je predsjednik Dursun Özbek najavio mogući početak pregovora s PSG-om oko transfera sjajnog švedskog napadača.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.