Ibričić: “Trener Hajduka nije me želio”

Ibričić: “Trener Hajduka nije me želio”

BiH reprezentativac Senijad Ibričić otkrio je kako HNK Hajduk nije bio zainteresiran za njegove usluge do kraja tekuće sezone, premda je u telefonskom razgovoru napomenuo kako bi za Splićane zaigrao i besplatno...

Senijad Ibričić/Foto: Gettyimages

HNK Hajduk nije uspio osigurati usluge bosanskohercegovačkog reprezentativca Senijada Ibričića, koji će do kraja sezone ipak igrati na posudbi u skopskom Vardaru.

“Nisam htio sjediti na klupi, zbog čega sam odgovorne u klubu zamolio da me puste na posudbu”, prenosi Goal.com Ibričićeve riječi. “Prva mi je opcija bio Hajduk, kojega sam nazvao jer je opcija dolaska postojala i na početku sezone. Rekao sam im kako bih u Splitu igrao čak i besplatno, ali nakon nekoliko su mi dana javili kako trener nije za moj dolazak.”

U dvije sezone provedene na Poljudu Ibričić je u 90 odigranih utakmica postigao 40 pogodaka, kojima je dodao i 22 asistencije, no ni taj podatak, kao ni omiljenost među navijačkim pukom, nije bio dostatan da se Hajduk zainteresira za njegove usluge.

Iz matičnog Erciyesspora stoga su se okrenuli Vardaru. “Prihvatio sam dogovor s Vardarom tek kada je opcija posudbe Hajduku definitivno propala. Već sam se priključio ekipi u Antalyji i jedva čekam da konačno počne prvenstvo”, zaključio je Ibričić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.