Ideja o dva identična teniska saveza u Zagrebu

Ideja o dva identična teniska saveza u Zagrebu

Hrvatski teniski savez došao je na ideju kako bi, uz postojeći Zagrebački teniski savez, bilo dobro imati još jedan saveza koji bi nazvali “zajednica“.

Ideja o novom savezu očito je došla iznenada jer je dopredsjednika HTS-a Franca Reginu, kako i sam kaže, iznenadio poziv u ponedjeljak u 20:21 sati, dva dana prije sastanka. Zbog tako kratkog vremena, sastanak je “otkazan“ za tjedan dana kada će se iznijeti konačna rješenja.

-To neće ići. Poziv za ovaj sastanak članovi ZTS-a i ja dobili smo u ponedjeljak u 20.21 sati, dakle samo nešto manje od dva dana prije sastanka. To se tako ne radi. Kada sam taj isti dan oko 21 sat zvao Miroslava Zečića, direktora ZTS-a, da mi objasni o čemu se radi, nije mi se javljao na mobitel – rekao je Franc Regina, dopredsjednik HTS-a.

Postavlja se pitanje čemu takva žurba?
Vrijeme koje slijedi je vrijeme u kojem će se održati skupština HTS-a. Osim toga, često se spominju financijski problemi kao i problem velikih dugova, a također i izlazak velikih sponzora iz kruga financijske strukture. Shodno svim problemima, nezadovoljstvo se nalazi i u vladanju trenutačne strukture.

Franjo Luković, predsjednik HTS-a, navodi kako boljeg rješenja nema.
U nastavku dodaje – Ne želim se ponovno kandidirati za predsjednika HTS-a ili dovoditi sponzore ako skupština ne bude valjana. Zato vas molim da dobro razmislite i da za sedam dana imamo dobro rješenje.-

Željno se iščekuje rok od zadanih sedam dana!

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.