Idući tjedan Festival rukometa u Umagu

Idući tjedan Festival rukometa u Umagu

Od 12. do 18 svibnja u Umagu će se okupiti najbolji hrvatski rukometaši i rukometašice od kadetskih do seniorskih uzrasta. Na rasporedu je i završnica Kupa

Zlatko Horvat/Getty Images

Umag će od 12. do 18 svibnja biti domaćin festivala rukometa na kojem će se okupiti najbolji hrvatski rukometaši i rukometašice od kadetskih do seniorskih uzrasta, a prisustvovat će ponajbolji hrvatski treneri i suci. Od 12. do 15. na teren će izaći najbolje hrvatske kadetkinje, nakon čega će priliku dobiti najbolji kadeti.

Umag će ujedno biti i domaćin završnica rukometnih Kupova u ženskoj i muškoj seniorskoj konkurenciji. U četvrtak (15. svibnja) su na rasporedu polufinalne utakmice Kupa za rukometašice u kojima će snage odmjeriti Umag –  Zamet (17 sati), te Podravka Vegeta – Lokomotiva (19 sati). Utakmica za treće mjesto igra se u petak u 15 sati, a finale je na rasporedu u subotu (17. svibnja) od 17.30 sati.

Rukometaši će završnicu Kupa početi polufinalnim dvobojem u petak (16. svibnja) između Dubrave i našičkog Nexea (17 sati), dok će od 19 sati snage za mjesto u finalu odmjeriti i branitelj naslova te hrvatski prvak CO Zagreb  i GRK Varaždin. Borba za treće mjesto na rasporedu je u subotu u 15 sati, dok će finalni dvoboj započeti u nedjelju u 17.30 sati. U sklopu Festivala rukometa, u Umagu će od 16. do 18. svibnja biti održani i središnji seminari za rukometne trenere te suce.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.