Viteški div ponosan na Travničane

Igor Bošnjak ponosan na Travničane: Čestitam svojim igračima, hvala navijačima

Igor Bošnjak ponosan na Travničane: Čestitam svojim igračima, hvala navijačima

Igor Bošnjak šef stručnog štožera KK “Travnik Bosna Tours” rekao je kako je ponosan na svoje igrače zbog plasmana u play off A1 lige.

“Kada pogledam da smo na kraju prvog dijela sezone imali negativan omjer i da su nam mnogi predviđali grčevitu borbu za ostanak, još više sam ponosan na rezultat koji je napravila seniorska ekipa KK “Travnik Bosna Tours”. Ponosan sam na činjenicu da većina igrača igra svoju sezonu karijere, ponosan sam na činjenicu da su igrači koji su u prošlosti bili u sjeni dobili određene zadatke i uloge, te se s njima prezentirali u najboljem svjetlu, a možda najponosniji na činjenicu da smo osim ekipe Čelika, sve ekipe u A1 Ligi pobjedili bar jednom, posebno iz gornjeg dijela tablice”, kaže Bošnjak i nastavlja:

“Veseli i podatak da smo odlične utakmice odigrali i u gostima, te se kući vraćali s pobjedama, što pokazuje da ekipa ima kvalitet. Ponosan sam na proteklu godinu i na povijesni rezultat koji smo ostvarili plasiravši se u play off A1 Lige. U polufinalnom susretu ekipa KK “Gradina” Srebrenik je apsolutni favorit, ali vjerujemo da možemo odigrati minimalno dvije odlične utakmice, te se tako nagraditi za odličnu sezonu, kojoj se bliži kraj. Moram još jednom čestitati svojim košarkašima na jako dobroj sezoni, ali i zahvaliti navijačima koji su odreagirali na promociju naših domaćih utakmica, te dali punu podršku našim dobrim rezultatima”, zaključio je šef stručnog štožera Travničana.

Travnik u play offu starta sa pozicije četvrtog mjesta, piše bhbasket.ba  (V.B.).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.