Igor Karačić: Neka nas posluži zdravlje i uz ovakav pristup možemo daleko dogurati

Igor Karačić: Neka nas posluži zdravlje i uz ovakav pristup možemo daleko dogurati

- Idemo sto posto na glavu, svatko mora iskoristiti svoju minutažu, ustvrdio je Karačić uoči Bosne i Hercegovine

Igor Karačić/Getty Images

U posljednjem kolu u skupini B Hrvatska će odmjeriti snage s Bosnom i Hercegovinom. Utakmica će biti lišena neizvjesnosti, Hrvatska je osigurala prvo mjesto, Bosna i Hercegovina je porazom  od Tunisa izgubila šanse za drugi krug u utakmici nakon koje je bilo puno povika na suce.

– Ovo im je prvo Svjetsko prvenstvo i Bosna nema rejting kod sudaca. Svi smo priželjkivali da prođu u drugi krug jer onda bi ogled protiv nas bio drugačijeg naboja. Ovo je Svjetsko prvenstvo i bilo tko da izađe na teren u obje momčadi neće biti popuštanja. Idemo sto posto na glavu, svatko mora iskoristiti svoju minutažu. Svako opuštanje dovodi do izbacivanja iz ritma, a to si ne možemo dopustiti, ustvrdio je Karačić koji ujedno odmjeriti snage s bratom.

Naime, Igorov brat Ivan igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

– On je super. Vraća se pomalo u formu, dva mjeseca je izbivao van terena. Bit će lijepo igrati protiv njega, igrali smo puno puta zajedno u klubu . Najbitnije da sve prođe fer i korektno, te bez ikakvih ozljeda. Najviše će se veseliti moji doma, ustvrdio je Karačić.

Nakon toga slijedi osmina finala.

– Prije prvenstva nismo se htjeli bahatiti. Govorili smo da idemo korak po korak, pa da vidimo koliko možemo. Svi znamo koliko smo jaki individualno, ali i kao ekipa. Brazil nas čeka u idućoj fazi, poslije slijede jake utakmice. Neka nas posluži zdravlje i uz ovakav pristup možemo daleko dogurati, zaključio je Igor Karačić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.