Igor Lovrinov više nije izbornik ženske odbojkaške reprezentacije

Igor Lovrinov više nije izbornik ženske odbojkaške reprezentacije

- Razlog zašto prekidamo suradnju jest da nisu mogli ispoštovati ono što smo dogovorili kada sam preuzeo takvu reprezentaciju, rekao je Igor Lovrinov

Igor Lovrinov/www.cev.lu

Igor Lovrinov više nije izbornik ženske odbojkaške reprezentacije. Već nakon Europskog prvenstva na kojem je Hrvatska osvojila odlično peto mjesto bilo je jasno da Lovrinov nije zadovoljan odnosom Saveza i uvjetima. Nova runda pregovora nije donijela nikakava nove momente, veća samo potvrdu da suradnja više nije moguća.

– Razlog zašto prekidamo suradnju jest da nisu mogli ispoštovati ono što smo dogovorili kada sam preuzeo takvu reprezentaciju. Ne radi se o nečemu što sam iznenada postavio, već je samo trebalo staviti na papir dogovor koji su rekli da će moći ispuniti, rekao je Igor Lovrinov.

– Ne znam da li nam se može što zamjeriti. Plasirali smo se na EP i osvojili peto mjesto. Bili smo treći na Mediteranskim igrama i u drugom krugu smo kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. S druge, organizacijske strane hrvatska odbojka nikako ne može naprijed, zaključio je Igor Lovrinov.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.