Igor Pokrajac potpisao ugovor za UFC

Igor Pokrajac potpisao ugovor za UFC

facebook.com/igorpokrajac/photos/pb.

Igor Pokrajac je potpisao ugovor s najmoćnijom i najkvalitetnijom svjetskom MMA promocijom UFC te će 10. travnja nastupiti na velikoj priredbi u Zagrebu. FightSite je jutros ekskluzivno objavio potvrdu sjajne vijesti koja se spominjala u medijima odmah nakon objave povijesnog zagrebačkog eventa.

Pokrajčev povratak  je sve samo nije neočekivan. Nakon otkaza zbog niza poraza u koji je pretrpio u elitnom kavezu, zagrebačkom borcu nije trebalo dugo da pronađe svoj novi dom – onaj domaće borilačke promocije Final Fight Championship. Ubrzo je 2015. debitirao slavljem u Ljubljani (FFC 18), a uslijedile su pobjede prekidom protiv Pavlina u crnogorskom MFC-u, a zatim i pred svojom publikom u Zagrebu gdje je na FFC-u 20 pobijedio Gruzijca Maisuradzea. Tri pobjede u nizu prekidima u prvoj rundi su sigurno skrenule pažnju UFC-ovog “match makera” Joea Silve. Kada je nedavno objavljena senzacionalna informacija da će elitna promocija 10. travnja održati priredbu u hrvatskoj metropoli, bilo je za očekivati da će UFC vratiti “The Dukea” u oktogon.

“Sjećam se da nakon mog posljednjeg poraza u UFC-u u Brazilu nije bilo nikakve panike. Bio sam svjestan da ću ostati bez ugovora. Još dok smo bili u Brazilu sam sjeo sa svojim menadžerom Orsatom Zovkom te smo napravili plan za 2015. i mogući povratak u UFC. Zapravo smo bili u kontaktu s UFC-om od kada sam izašao iz promocije. Orsat ih je izvještavao o mojim mečevima te sam se nadao, a to sam i najavio, da bih mogao dobiti novu priliku. Ipak, nisam očekivao da ću već tako brzo dobiti ugovor jer sam tek nedavno dogovorio s FFC-om meč u Grčkoj zakazan za veljaču. No, UFC se javio i zamolio da otkažemo meč u Ateni kako bih bio spreman za veliku priredbu u Zagrebu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.