Igor Štimac podnio ostavku, više nije trener NK Zadra

Igor Štimac podnio ostavku, više nije trener NK Zadra

Zadar mora tražiti novog šefa struke...

Igor Štimac/Getty Images

Igor Štimac, kao što se i pretpostavljalo, više nije trener NK Zadra. Štimac je i službeno podnio ostavku na svoju funkciju, i to samo dan nakon prozivke pred početak priprema za novu prvenstvenu sezonu.

Negdašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nije uspio spasiti Zadrane od ispadanja u Drugu ligu, a prije nekoliko tjedana propao mu je unosan posao u iranskom Esteghlalu.

“Klub nema podršku grada Zadra, ostali smo bez 19 igrača, a ne postoji ni infrastruktura za povratak u prvoligaško društvo. Za mene ovdje nema budućnosti, zbog čega ću pokušati naći novi trenerski izazov”, kratko je poručio na konferenciji za medije.

Zadarski gradski vijećnik i predsjednik klupskog Nadzornog odbora Reno Sinovčić na sjednici gradskoga vijeća povukao je pak ‘zadarsko pitanje’, uputivši ga gradonačelniku Božidaru Kalmeti: “Tko će pokriti dug koji sada već iznosi između četiri i pet milijuna kuna?”, pitao je Sinovčić, referirajući se na većinsko vlasništvo Grada nad klubom. Odgovor bi uskoro trebao dobiti u pisanom obliku.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.