Igor Tudor podnio neopozivu ostavku!

Igor Tudor podnio neopozivu ostavku!

Nakon večernjeg treninga HNK Hajduka, Igor Tudor šokirao je javnost podnijevši neopozivu ostavku na trenersku funkciju u klubu...

Igor Tudor/Getty Images

Igor Tudor podnio je neopozivu ostavku nakon večerašnjeg treninga HNK Hajduka. Premda takvu odluku službeno mora amenovati Upravni odbor splitskog kluba, neki drastični zaokret ne treba očekivati budući da je Tudorov stav jasan i odriješit.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i strateg Hajduka od 2013. godine (kratko je obnašao dužnost pomoćnog trenera hrvatske nacionalne selekcije), pričekao je završetak večernjeg treninga svoje momčadi, nakon čega se pozdravio s igračima i priopćio im svoju odluku o razlazu.

Tudor već mjesecima ističe nezadovoljstvo radom i stavovima Uprave, a od kada je sjeo na klupu Majstora s mora namrgodio bi se na svaku “nužnu prodaju” svojih najboljih eksponenata. Čini se da je konačno došao kraj njegovu “neizmjernom” strpljenju, a spekulira se kako je “točka na i” njegova napuštanja Poljuda bila prodaja Filipa Bradarića HNK Rijeci.

Tko će voditi Hajduk u predstojećem Jadranskom derbiju, u kojem će se Splićani sučeliti baš Rijeci, saznat ćemo za koji dan, kada bi moglo biti poznato i tko će ovoga puta u ruke primiti vrući poljudski krumpir…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.