Igor Vori: Francuze smo sami vratili u život

Igor Vori: Francuze smo sami vratili u život

- Trebamo se što prije dignuti nakon poraza, trebamo pobijediti u preostale dvije utakmice. Francuzi nisu bili puno bolji od nas, rekao je Vori

Igor Vori/Getty Images

Nakon poraza od Francuske, uz izbornika Slavka Golužu, razočarano je djelovao i Igor Vori koji je vodio tešku bitku na crti s uvijek grubim Francuzima.

– Izbornik je već sve rekao, protok lopte nije bio dobar drugo poluvrijeme. Sami smo ih vratili u život, bilo je puno tehničkih grešaka, sve odbijene lopte su se njima vraćale…, tražio je Vori uzroke poraza ali se brzo okrenuo daljnjim izazovima, rekao je Igor Vori.

– Trebamo se što prije dignuti nakon poraza, trebamo pobijediti u preostale dvije utakmice. Francuzi nisu bili puno bolji od nas, mi možemo, ali trebamo spojiti i obranu i napad svih 60, a ne samo 30 minuta. Trebamo se spremiti za Rusiju i Poljsku, trebamo se na to koncentrirati, a što prije zaboraviti ovaj poraz. Ovo je turnir i treba se psihički oporaviti, kazao je Vori koji nije mogao pojasniti zbog čega reprezentacija ima problema s protokom lopte, ustvrdio je Vori.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.