Igor Vori: Ne postoje rezerve, ovdje je 16 rukometaša koji nose hrvatski dres i mi smo jedna momčad

Igor Vori: Ne postoje rezerve, ovdje je 16 rukometaša koji nose hrvatski dres i mi smo jedna momčad

- Znamo tko je izbornik Makedonije, Ivica Obrvan, kojemu bi to bila jedna od većih pobjeda u karijeri, rekao je Igor Vori

Igor Vori/Getty Images

Hrvatski rukometaši uspješno plove zadanim kursom na Svjetskom prvenstvu. Tri utakmice i tri pobjede dovele su ih u situaciju da u srijedu protiv Makedonije (17 sati) igraju ključnu utakmicu za prvo mjesto u skupini B.

– Najvažnije je da smo osvojili maksimalan broj bodova. U ovom smo trenutku maksimalno spremni i motivirani dočekujemo utakmicu u srijedu koja će odlučivati o plasmanu u skupini, rekao je Igor Vori.

– Zapelo mi je za oko, malo je nespretno bilo napisano da su stariji igrači rezerve u ovoj ekipi. Ovdje nema rezervi, ovdje je 16 reprezentativaca koji nose hrvatski dres i u svakom trenutku mi smo jedna momčad i jedna grupa i svi funkcioniramo i igramo na isti način. Svaki je igrač važan, bilo onaj koji igra 60 minuta ili 30, rekao je Vori najavivši ogled protiv Makedonije.

– Makedonija na posljednja dva, tri turnira igra odličan rukomet i nije slučajno ovo što je prikazala do sada. Ima puno iskustva i utakmica s velikih natjecanja iza sebe. Nije nikakvo iznenađenje, izbornik je također rekao da se vidi rad u klubovima, radi se o dvije jake ekipe koje igraju jake utakmice i tu je jedan Kiril Lazarov koji je glava momčadi. No, ne pobjeđuje pojedinac već ekipa i tamo isto ima 16 igrača ekstra klase koji su kvalitetni i njima će dodatan motiv biti igra protiv Hrvatske i pobjeda. Znamo tko je izbornik, Ivica Obrvan, kojemu bi to bila jedna od većih pobjeda u karijeri. Mi smo koncentrirani samo na sebe i svoju igru i na kraju se nadam da ćemo slaviti, ustvrdio je Igor Vori.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.