Igrači madridskog Reala pod istragom!

Igrači madridskog Reala pod istragom!

Neki od Realovih nogometaša imaju porezna dugovanja državi.

Foto: Goal.com

Općepoznato je da nogometaši, pogotovo oni koji igraju za velike europske i svjetske klubove, zarađuju milijunske iznose, kako od ugovora s klubovima tako i od sponzora te spadaju u najbogatije sportaše.

Nogometaši spadaju u red onih sportaša koji su po iznosu ugovora u klubovima, kada je riječ o najvećim i najbogatijim europskim i svjetskim klubovima, možda i najbolje plaćeni sportaši. Nažalos,t neki od njih zaborave na neke obveze prema državi pa pokušavaju izbjeći zakon, a prvenstveno se pritom misli na porezna davanja.

Jedan od takvih primjera svjetski poznatih nogometaša je i brazilac Marcelo, koji je priznao da državi na ime poreza duguje blizu 500 tisuća eura, a navodno je obećao da će taj iznos i uplatiti.

Nije on ujedno i jedini igrač madridskog kraljevskog kluba koji je u takvom problemu. Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić također duguje poreznim organima pozamašan iznos poreznog duga. Riječ je o slučaju još iz 2016. godine a za koji nije poznato kako je završilo odnosno podaci nisu dostupni javnosti.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.