Zaposleno je na Rujevici

Igrač Rijeke tražena roba u Europi!

Igrač Rijeke tražena roba u Europi!

Rijeka želi otkupiti ugovor Darija Župarića koji je na posudbi iz talijanske Pescare.

Foto: HNK Rijeka

Nakon trijumfa Rijeke nad Austrijom Beč, skauti klubova iz Bundeslige bacili su oko na pojedine igrače pa Rijeka želi čim prije osigurati nove i poboljšane ugovore.

Žurno je na Rujevici posljednjih tjedana. Iako su igrači Rijeke još pod dojmom sinoćnje pobjede, nema mjesta euforiji jer već u nedjelju na Rujevicu dolazi opasni Osijek, a u sljedećem kolu igrači Matjaža Keka igraju na Maksimiru protiv trenutno vodećeg Dinama. Uz težak raspored koji je pred braniteljem naslova, zamjenik sportskog direktora Ivan Mance zaokupljen je produživanjem ugovora sa Zoranom Kvržićem i Leonardom Žutom i otkupljivanjem ugovora Darija Župarića.

Župarić je došao u Rijeku 18. siječnja ove godine na posudbu iz talijanske Pescare s kojom je Rijeka postigla dogovor u slučaju otkupa njegova ugovora u visini od 800.000 eura. Nakon dobrih igara igrača iz Županje, u Rijeci žele čim prije otkupiti njegov ugovor čime se na Rujevici žele osigurati od brojnih interesenata koji su iskazali interes za njegovim uslugama. Navodno je riječ o nekim klubovima iz Bundeslige.

Mance je potvrdio da su blizu potpisivanja novog ugovora sa Zoranom Kvržićem, kao i da će Rijeka uskoro aktivirati opciju o produženju koja stoji u ugovoru Leonarda Žute.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.