Igrači složni: “Ispričavamo se navijačima što su ovo morali gledati”

Igrači složni: “Ispričavamo se navijačima što su ovo morali gledati”

Blijede predstave svjesni su i sami nogometaši Rijeke koji nakon utakmice nisu bili rječiti.

Nogometaši hrvatskog nogometnog prvaka Rijeke sramotno su poraženi od Austrije iz Beča na domaćem terenu rezultatom 4:1 što je najveći domaći poraz od kad Rijeka igra na Rujevici.

Svjesni su težine poraza i sami igrači koji su se ispričali brojnim navijačima koji su pohodili današnju utakmicu u nadi za europskim proljećem koje još uvijek nije izgubljeno, ali je iz ove perspektive jako daleko.

“Ovaj poraz užasno boli. Nismo loše počeli, ali završilo je kako je završilo. Lani je sve bilo odlično, a sad nas trese ozbiljna kriza. Tu smo gdje jesmo i vjerujem u ove momke i da ćemo se izvući iz krize. Zahvaljujem navijačima što su nas došli bodriti i ispričavam im se zbog ovog što su morali gledati”, kazao je vratar Prskalo, jedan od najboljih u redovima Rijeke na današnjem susretu.

“Poraz je pretežak. Puno pričamo, a na terenu malo radimo. Teško je sad biti pametan. Znali smo da je nam je ova utakmica bila ‘biti ili ne biti’, znali smo da smo morali ići na glavu, a onda se dogodio debakl. Čestitke Austriji, ljudi igraju izvrstan nogomet. A mi se moramo dobro zamisliti. Loše igramo već dugo. Užasno smo izgledali i večeras, ja prvi i zaista ne znam što napraviti. Na treninzima je sve u redu, a onda dođe utakmica i sve padne u vodu”, još kritičniji je bio veznjak Filip Bradarić.

Rezultati by SofaScore

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.