Igrači su okupali Kovača pivom: ‘Nogomet piše prekrasne priče’

Igrači su okupali Kovača pivom: ‘Nogomet piše prekrasne priče’

Niko Kovač u suzama je proslavio svoj prvi trenerski trofej na oproštaju od Eintrachta, a igrači predvođeni Rebićem i Boatengom su mu upali na press konferenciju i zalili ga pivom.

foto: NordPhoto/PIXSELL/Twitter

Pa situacija je jasna! Podmetnuo mu je nogu u kaznenom prostoru, za mene je to čisti penal. Ali trebali smo zabiti ranije. Eintracht je pokušao uništiti našu igru i onda je bacao sve karte u kontre, poručio je nakon subotnjeg finala njemačkog Kupa Hasan Salihamidžić referirajući se na prekršaj Kevina-Princa Boatenga nad Javijem Martinezom u posljednjim minutama utakmice.

I Niko Kovač, koji je u svojoj posljednjoj utakmici na klupi Eintrachta pobjedom 3-1 osvojio i prvi trenerski trofej, nakon susreta je priznao da su Bavarci oštećeni.

– Kevin je želio očistiti loptu, ali je udario njegovu nogu. Imali smo sreće, Bayern je trebao dobiti penal – poručio je Niko Kovač u mikrofon ARD-a nakon utakmice.

A pobjedu nad Bayernom i prvi osvojeni Eintrachtov kup nakon 30 godina opisao je kao “prekrasnu priču”.

– Nogomet stvara prekrasne priče. Sretan sam zbog kluba, navijača i momčadi. Stajali smo ovdje prije utakmice i pričali o tome kako, kada smo ujedinjeni, možemo napraviti sve – i u sportu i u društvu. To je ono što se dogodilo i ovoj momčadi koja je uvijek silno vrijedno radila za uspjeh.

– Hvala svim navijačima koji su nas podržavali. Naravno da sam sretan zbog trofeja, ali tužan sam jer odlazim – dodao je hrvatski trener koji je nakon posljednjeg sudačkog zvižduka potrčao u zagrljaj dvostrukom strijelcu, Anti Rebiću.

Bile su vidljive njegove emocije pa nije uspio suspregnuti ni suze nakon velikog uspjeha sa svojim, uskoro i bivšim, klubom.

Slavlje se sa travnjaka nakon utakmice premjestilo i u prostorije stadiona gdje je Kovač trebao održati konferenciju za medije. Njegovo obraćanje novinarima prekinuli su igrači predvođeni Boatengom i Rebićem i svog su trenera ‘okupali’ pivom.

https://www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.